Sunday, September 10, 2006

Sundays are the best!



An enemy has been killed.

There are 5 enemies remaining.

Recent enemies killed:
Yanni





Me oleme 22-23 aastat vanad. Käime öösiti ööklubis tööl.
Tööpäev/öö lõpeb kella 05:00 ajal, mis tähendeb seda, et hiljemalt kella 06:00-ks oleme kodus/ühikas.
Sööme hommikusööki(paar võileiba). Enne kui oleme jõudnud viimased suutäied läbi mäluda, istume kõik kolm oma arvuti taha ja alustame LANparty-ga. Klobime üksteist kuni kella 9:30-ni ja siis läheme magama.

Kuna võinuga läheb meelest pesta, siis esimene ärkaja saab välja kirjutada trahvi - 25 EEK.


* Tsitaat "Sundays are the best!" pärineb püsikliendilt nimega Henry. Henry ema emigreerus kunagi(siis kui Eestis tuliseks läks) Kanadasse. Henry on neljakümnendates aastates meesterahvas, kes tuli nüüd Eestisse elama. Henry eestikeelt ei räägi. Kui küsida Henrylt, et mida ta teeb, siis Henry vastab: "I design cars. I've done some work for Harley-Davidson, Ferrari etc. At the moment I'm working for BMW."
Henryl on 13 aastane tütar, kes elab emaga Brüsselis. Igal aastal veedab Henry oma tütrega 4 nädalat. Sel aastal käisid nad Euroopas reisimas.
Kuid nüüd tagasi tsitaadi juurde pöördudes, siis Henry käib väga tihti ööklubis. Tundub, et 4-7 korda nädalas. Eks ta käib seal oma meelt lahutamas ja ning eelkõige ikkagi naisterahvaste pärast. Need hommikud kui ta üksinda klubist lahkub, on harvad. Üks kord ma küsisin imestusega tema käest, et täna on ju pühapäev. Pühapäeviti ei saa klubist naisi! Henry vastas: "You must be kidding! Sundays are the best!"
Mis veel mainimist väärt on, on see, et hoolimata sellest, et ma Henryt juba üle poole aasta tunnen, siis alles hiljuti tuli ta minu juurde ja rääkis mulle ühe loo.
Kui Henry oli oma ülikooliaastatel neljandal kursusel, siis tal oli raha otsas. Tööle minna ei tahtnud, sest tahtis kooli korralikult ära lõpetada. Kurtis oma muret enda tüdrukule, kes rääkis sellest omakorda enda isale. Tüdruku isa andis Henryle raha ja Henry sai kooli lõpetatud. Kui ta tahtis raha tagasi maksta, siis see "isa" ütles, et ta ei taha enam raha tagasi. Aga ta tahtis, et Henry annaks tulevikus selle sama summa raha omakorda ühele tudengile, kes seda vajab. Peale selle loo jutustamist jäi Henry küsiva pilguga mulle otsa vaatama.

Tõenäosus, et te oma elu jooksul võidate kaks korda miljon dollarit on üks 3 669 120 000 000-st.

No comments: